Tuesday, November 15, 2011

3 Jenis jodoh

video

Saja nak berkongsi dengan anda tentang jodoh. Video ni dipetik dari cerita Syurga Cinta yang menerapkan banyak message kepada kita dan D suka sangat tengok cerita ni. So meaningful. Mesti semua tau cerita ni kan dan D sendiri tengok cerita ni sampai dah boleh hafal skrip diorang.Part ni paling D suka. Video ni beri pengajaran bukan untuk anda malah untuk diri D juga tentang bagaimana sebenarnya jodoh ni. And now D dah realize something yang before this D rasa macam either tak tau atau pun macam buat buat tak tau. Nobody perfect right and tak terlepas dari buat silap. Semuanya berdasarkan pengalaman di yang lepas lepas.

Agak gemar dengan ayat ayat yang digunakan dalam cerita Syurga Cinta.D harap jauh jauh kan lah 2 jodoh yang pertama tu dan dekat dekat kan lah jodoh yang ketiga tu. Amin. Jodoh dari Allah yang D mahukan tapi belum sampai masanya lagi kot. Tak pernah nak rasa diri ni nak jadi hipokrit. Ikhlaslah hati anda semua tengok entry ni .

p/s : ouh ye don't forget click pause dekat my lagu tu okay.

No comments:

Post a Comment